2021-11-28 13:04:16• hírek • Szatmár.ro

Vetés nyerte a Szatmár Vidék Kupát

Mint arról nemrég beszámoltunk, idén először szervezte meg a Szatmár Vidék Kupa névre keresztelt ifjúsági labdarúgótornát az Óvári Szamos SK, a Szatmár Megyei Tanács és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával.

A területi selejtezőket, melyeken összesen 120 fiatal vett részt, az októberi hónap folyamán szervezték meg, míg a döntőre november 26-án, pénteken a mikolai sportcsarnokban került sor, négy csapat részvételével: Óvári, Krasznaterebes, Sárközújlak és Vetés.

A pénteki fináléban izgalmas mérkőzéseket szerveztek, végül pedig Óvári emelhette magasba az első ízben megszervezett labdarúgótorna trófeáját. Második helyen Óvári, harmadik helyen Krasznaterebes, negyedik helyen pedig Sárközújlak végzett.

A döntő legtechnikásabb játékosa címet, a krasznaterebesiek csapatát erősítő Nistor Júliának ítélték oda a szervezők, a torna gólkirálya az óvári Szomlyu Attila lett, míg a legjobb kapus címét Aron Denis (Krasznaterebes) érdemeltek ki.

A területi selejtezők győztes csapatait sportszerekkel jutalmazták a szervezők, akik bíznak benne, hogy 2022-ben is lehetőségük lesz megszervezni ezt a nagyszerű ifjúsági tornát, melyekre az előkészületek már meg is kezdődtek.

A támogatók, akiknek jár a köszönet: a Szatmár Megyei Tanács, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Szatmár Megyei Labdarúgó Szövetség, az M-SYS Kft, a Tarr&Tarr Kft, a Grain Express Kft, valamint az orvosi stáb: EdomER Medical Service.




























 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: